Důvěra

Jediná věc, která dokáže změnit vše
Důvěra Hodnocení: 0 z 5 na základě 0 recenzí. 1 1 1 1 1
/
Interpret:

Robert Jícha

Délka:

12h 50min

Kategorie:

Osobní rozvoj, Manažerské , Akce

Cena CD:

550,0 Kč

Varianta:

pouze CD

Chci koupit: ks

Tato provokativní a v mnoha směrech převratná audiokniha rozvíjí klíčové myšlenky bestsellerů S. R. Coveyho  "7 návyků skutečně efektivních lidí“ a „8. Návyk - od efektivnosti k výjimečnosti".  Stephen Covey, ml., v ní překonává zažité stereotypy a ukazuje, že důvěra není pouze ctnost, ale je měřitelným faktorem, který ovlivňuje výkonnost a výši vynaložených nákladů a tím má prokazatelné dopady na ekonomické výsledky firem. Problémy, které vznikají následkem nedůvěry, jako např. nízká úroveň komunikace, byrokracie nebo fluktuace, snižují produktivitu a zvyšují náklady. Vysoká důvěra naopak zvyšuje rychlost a snižuje náklady.  Autor analyzuje proces vytváření důvěry a poskytuje návod, jak důvěru vzbudit, udržet si ji a dále prohlubovat.

Stephen M. R. Covey

Stephen M. R. Covey

Stephen M. R. Covey poté, co získal titul MBA, začal pracovat ve společnosti  Covey Leadership Center jako vývojový pracovník a nakonec se stal jejím prezidentem a generálním ředitelem. V současné době je generálním ředitelem společnosti CoveyLink Worldwide, která se zaměřuje na zvyšování výkonnosti a vlivu lidí a organizací na celém světě tím, že jim umožňuje vést ostatní způsobem vzbuzujícím důvěru. S. M. R. Covey je vyhledávaným konzultantem a lektorem v oblasti vytváření důvěry, vedení lidí a etiky.  

Názory a hodnocení posluchačů

Vložení komentáře

Pro zapojení do diskuse se musíte přihlásit.

Robert Jícha

Robert Jícha

Brněnský rodák vystudoval muzikálové herectví na Divadelní fakultě JAMU, kde absolvoval titulní rolí hry G. Gorina Thyl Ulenspiegel. Již ve 3.ročníku získal angažmá v Městském divadle Brno. Zde ztvárnil více než 25 muzikálových činoherních i operetních rolí – Tony – West Side Story, Arktis – Babylon, Lysander – Sny nocí svatojanských, Benvolio – Romeo a Julie, Bedřich – My Fair Lady (Ze Zelňáku), Anděl strážný – Svět plný andělů, Nikola Šuhaj – Koločava, Woof – Vlasy (Hair), Ježíš – Jesus Christ Superstar, Loriot – Mam’zelle Nitouche, John Styx – Orfeus v podsvětí, Rochefort – Tři mušketýři, Enjolras - Les Miserables – Bídníci, Magaldi - Evita… Účinkoval též v představeních Kean IV., Amadeus, Cyrano z Bergeracu, Cikáni jdou do nebe, Josef a jeho úžasný pestrobarevný plášť, Šumař na střeše… Dvakrát účinkoval ve scénickém provedení Bernsteinovy Mše. Pět let hostoval v Praze v muzikálu Les Misérables – Bídníci v roli Enjolrase v GoJa Music Hall. Od r. 2008 hostoval též v Hudebním divadle Karlín v Praze v hlavní roli Josého v muzikálu Franka Wildhorna Carmen po boku Lucie Bílé.

Na začátku března 2011 odpremiéroval hlavní roli Michaela  / Gola v muzikálu George Gershwina PARDON MY ENGLISH v ostravském Divadle Jiřího Myrona. Tamtéž nazkoušel roli Woodyho v inscenaci DIVOTVORNÝ HRNEC, roli Ivánka v pohádkovém muzikálu MRAZÍK, roli Nathana Detroita v české premiéře muzikálu SÁZKY Z LÁSKY (Guys and Dolls) v režii Šimona Cabana. Nejnověji můžete Roberta vidět v roli Boniho v klasické operetě ČARDÁŠOVÁ PRINCEZNA v režii Lumíra Olšovského.

Po návratu z volné nohy do angažmá Městského divadla Brno nazkoušel pod režijním vedením Stanislava Moši činoherní roli Neila Browna ve Výkřicích do tmy a následně hlavní mužskou roli Gerolda v původním německém muzikálu Papežka. Dále se představil jako Tenor v inscenaci Pavla Fiebera  Funny Girl, s jehož německou verzí odehrál i turné v Ingolstadtu. Objevil se též jako Bratr Michal v původním muzikálu Očistec a jako padouch Ramón v muzikálu Zorro. Poslední premiérou byly slavné Kočky (Cats), ve kterých hraje Vašnostu Bruma v režii Stanislava Moši.V létě 2013 se zhostil rolei hospodského Thenardiéra na Les Miserables v lucemburském Wiltzu. Nedávno se vrátil z německého Ingolstadtu, kde sehrál hlavní mužskou roli Gerolda v muzikálu Papežka – Die Päpstin v původním německém jazyce. V březnu 2014 by se měl objevit jako Magaldi a Che v muzikálu Evita v Ostravě.

Věnuje se i dabingu (Jake Gylenhall, Elijah Wood…), koncertní, produkční a charitativní činnosti. Spolupracuje s Nadačním fondem dětské onkologie Krtek. Pro ten zorganizoval již několikátý benefiční koncert, v lednu 2011 s exklusivním hostem – Lucií Bílou. Díky této akci se pro NFDO Krtek vybralo skoro půl milionu korun. V březnu 2012 akci zopakoval (exkluzivní hosté – Helena Vondráčková, Ilona Csáková a Roman Vojtek) s výtěžkem 312 000 korun. 23. března 2013 se uskutečnil prozatím poslední Koncert pro Krtka (viz sekce KONCERTY) s výtěžkem 224 tisíc korun. Mezi hosty tentokrát byla Jitka Zelenková, Dasha, Monika Bagárová, dále Pavel Šporcl a Aleš Slanina.

Mluví anglicky, německy, zpívá též španělsky a francouzsky. Podílel se na CD Radúz a Mahulena, Babylon, Svět plný andělů, Les Misérables – Bídníci Live (Praha), Hair – Vlasy, Nana, Carmen, Les Miserables (Brno) a na DVD Muzikály z Broadwaye.

Rozhovor s Robertem Jíchou

Čím jste chtěl být jako malý kluk?

Jako malý kluk jsem chtěl být pořád něčím jiným, od stavařů Lega, policajtů a pilotů letadel až po učitele.

Co si myslíte o knize S.M.R. Coveyho - Důvěra?

Knihou jsem byl velmi překvapen. Nejprve jsem nedokázal pochopit, jak může někdo  na téma „důvěra“ napsat tolik stránek, ale během čtení jsem zjistil, že je naopak skvěle pojmenováno to, co si člověk třeba myslí, v co věří, jakým směrem vychovává svoje děti…

Jak se vám tato audiokniha nahrávala a co Vás nejvíce během natáčení překvapilo?

Audiokniha se mi nahrávala dobře, protože je prostě dobrá. Obtížné to bylo v tom, že jsme s režisérkou chtěli, aby byla taky poslouchatelná, takže jsem věděl, že jí v prvé řadě musím rozumět a „důvěřovat“ já J A co mě překvapilo? Že jsou po šestihodinovém natáčení písmena na papíře schopna poletovat a vznikají tak slova úplně jiná J

Co si myslíte o audio knihách?

Myslím, že je to velmi dobrý způsob, jak využít čas strávený na cestách - v letadle, autě. Člověk se dozví spoustu zajímavých věcí z média daleko lehčího než je samotná kniha tištěná.

Na čem nyní  pracujete?

V současné době se připravuji na muzikál A. L. Webbera  Evita, který se bude od 20. března  2014 uvádět na prknech Divadla Jiřího Myrona v Ostravě v režii Petra Gazdíka.  Mám tam mám hned dvě krásné role – zpěváka tanga Augustina Magaldiho a vypravěče a glosátora celého muzikálu Che.

Jak jste se dostal k Vaší pěvecké kariéře?

Ve třetím ročníku na gymnáziu jsem viděl muzikál Sny svatojánských nocí v Městském divadle Brno a rozhodl jsem se, že něco takového by mě i bavilo J Dnes jsem tam 15. sezónu v angažmá a ve zmíněném muzikálu hraju J

Jaká je Vaše nejoblíbenější kniha a autor?

I to se stále mění, proto raději napíšu – každý nový kvalitní scénář kvalitního autora.  

Podobné

Můj život  - Muž, který zachránil značku Aston Martin
Můj život Muž, který zachránil značku Aston Martin
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
400,0 Kč
Inner Game pro manažery - Tajemství vysoké pracovní výkonosti
Inner Game pro manažeryTajemství vysoké pracovní výkonosti
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
500,0 Kč
Jak dosahovat předvídatelných výsledků v nepředvídatelných časech
,...
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
390,0 Kč
Edice Lumeni - soubor 9 manažerských audioknih na CD
Edice Lumenisoubor 9 manažerských audioknih na CD
3 990,0 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden - Nemarněte celé dny v práci, žijte kdekoli a staňte se
Čtyřhodinový pracovní týdenNemarněte celé dny v práci, žijte kdekoli a staňte se
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
500,0 Kč

Doporučujeme

Předplatné

Předplatné

Staňte se Lumeny
2 490,0 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden

Čtyřhodinový pracovní týden

Nemarněte celé dny v práci, žijte kdekoli a staňte se
Timothy Ferriss
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
500,0 Kč
Edice Lumeni

Edice Lumeni

Akce 2 lístky do SKY boxu na vybrané utkání HC ČSOB Pojišťovna Pardubice
3 990,0 Kč
Business English Meetings

Business English Meetings

Úroveň znalostí A2
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
660,0 Kč