Léčení čaker

Probuďte svou vnitřní sílu a dar léčit
Léčení čaker Hodnocení: 0 z 5 na základě 0 recenzí. 1 1 1 1 1
/
Interpret:

Sylva Talpová

Délka:

2 h 34 min

Kategorie:

Duševní rozvoj

Cena mp3:

340,0 Kč - ke stažení / 159,0 Kč - CD

Varianta:

CD i MP3 ke stažení

Chci koupit: ks

Naučte se plně využívat svou vnitřní sílu a schopnost léčit! Zbavíte-li se negativní energie strachu a obav, probudí se vaše přirozené duchovní schopnosti. Tyto vrozené vlohy vám umožní vidět budoucnost, komunikovat s Bohem nebo anděly a léčit sebe sama, ostatní i celou planetu. V této audioknize se dozvíte více o jednotlivých čakrách, možnostech jejich čištění i schopnostech vidět auru. Na druhém audio CD najdete ranní a večerní meditace a vizualizační techniky s jejichž pomocí budete schopni očistit své čakry a využít své přirozené léčivé schopnosti.

Doreen Virtue, Ph. D.

Doreen Virtue, Ph. D.

Doreen Virtue je spisovatelka a fejetonistka se zaměřením na spirituálno a léčitelství. Absolvovala doktorské (Ph.D.) studium psychologie na Clarkson University v jižní Kalifornii. Sama tvrdí, že je od narození jasnovidkou pracující s říší andělů, elementálů a nanebevzatých mistrů. V léčitelství proslula zejména svými knihami o andělích a propagováním andělské terapie. Její další knihy se zabývají také vílami, čakrami, bohyněmi, Indigovými a následně Křišťálovými dětmi a dalšími duchovními tématy.

Názory a hodnocení posluchačů

Vložení komentáře

Pro zapojení do diskuse se musíte přihlásit.

Sylva Talpová

Sylva Talpová

- Vystudovala JAMU, obor činoherní herectví.
- Působila v divadle v Olomouci a Divadle bratří Mrštíků (nynější Městské divadlo Brno).
- Od roku 2002 vyučuje na JAMU, je vedoucí ateliéru Muzikálového herectví, kde kromě hlavního oboru učí umělecký přednes, dabingové herectví a režii a úpravy dabingu.
- Celý profesní život se věnuje dabingu, je členkou porory pro udílení cen Františka Filipovského.
- Vede přednášky komunikace a etikety.

 

Rozhovor se Sylvou Talpovou

 

. Jak jste se dostala k dabingu?

Dabing jsme měli na JAMU jako předmět, ale nějak na něj Milanu Messanym nezbýval čas, takže nás ve čtvrtém ročníku nechal dívat se ve studiu na zkušené kolegy a za hodinku nás postavil před mikrofon. Od té doby jsem už od mikrofonu neodešla. Dabovat je pro mě zcela přirozené, jako pro někoho vzít tužku do ruky a něco namalovat. (Což hluboce obdivuji, protože já umím jen berušku a domeček.)

 

2. Které druhy filmů nejraději dabujete?

Samozřejmě jásám, když mohu dabovat kvalitní film. Pro nás je ale hlavním měřítkem typ dabované postavy, takže kdybych měla na otázku odpovědět z tohoto pohledu, pak jednoznačně preferuji komplikované postavy, které mají vývoj. Nesčetněkrát jsem dabovala ženské hrdinky, které si s nadhledem věděly za každé situace rady se životem. A řeknu vám, že to je docela nuda. Záporné postavy přinášejí dabujícímu herci mnohem větší potěšení. A mně úplně největší třeba domovnice a pavlačové drbny. A také kreslené postavičky. Díky své hlasové poloze jsem dabovala většinou královny, ale taky ježibaby. Ty jsou prima. Nejraději jsem ale měla žabku v plínce a dudlíkem v puse v pohádce O ošklivém káčátku a malinkaté autíčko Izzi v sérii povídek Autíčka.

 

3. Na čem momentálně pracujete?

Pokud máte na mysli dabing, nedá se na tuto otázku odpovědět. Dabér dopředu neví, jaký film studio bude vyrábět a do jaké role bude obsazen. Ve své hlavní profesi na JAMU chystám intenzívně nový semestr pro své šikovné muzikálové studenty.

 

4. Co si myslíte o knize  Léčení čaker od Doreen Virtue?

Kniha je napsaná tak, že se v ní ani čtenář, který s termínem čakra setkává poprvé, neztratí. Lehce zasvěceného čtenáře vede zajímavě dál a velmi cenné jsou meditace. Domnívám se, že meditace v audionahrávce jsou úžasným bonusem. Ne každý chce nebo umí číst meditace sám pro sebe v klidu, tak aby se mu sama sebe dobře poslouchalo a hlavně číst nahlas a poslouchat je obrovský rozdíl. Dovedete si představit, že si přečtete "Lehněte si na záda, uvolněte se, třikrát se nadechněte" a když tak učiníte, musíte otevřít oko a přečíst si, že se máte soustředit se zavřenýma očima na nějaký bod v těle?:-)

 

 

5. Jak se vám tato knížka nahrávala a co Vás nejvíce během natáčení překvapilo?

Dobře. Rozesmálo mě, když jsem četla meditace a ve sluchátkách jsem slyšela z režie obrovitánské TICHO. Takové jiné, než během běžného natáčení. Vážně jsem si myslela, že tam všichni usnuli. Moc se těším, až si některou z meditací pustím. Ráda bych věděla, zda budu schopna nechat se vést návodem, který sama čtu. Trochu se bojím, že si budu říkat "Tady jsem mohla klesnout hlasem dřív" a "Jé, ta délka mohla být trošku lepší" místo abych se soustředila na obsah. Profesionální deformace je potvora.

 

6. Co si myslíte o audioknihách?

Že je to bezva nápad! Vůbec si nemyslím, že by se tištěné knihy měly začíst třást strachy! Vzít do ruky knihu je úplně něco jiného, než zmáčknou play. Nepreferuji zádnou variantu, záleží na okolnostech. Je to stejné jako když se na některý film raději díváte s titulky a jiný si vychutnáte s dabingem. Jde o dva druhy převodů do jazyka příjmové země. Mám pochopitelně na mysli profesionální titulky a profesionální dabing.

 

7.Jaká je Vaše nejoblíbenější kniha a autor?

Jedna kniha a jeden autor? To nejde. Právě jsem dočetla knihu mladé brněnské autorky Kateřiny Tučkové s názvem Žítkovské bohyně, skvělá. Nadchla mě Zusakova Zlodějka knih, Peheho Tři tváře anděla a stovky dalších...

 

8.Co si myslíte, že je důvodem toho, že se dabing učí pouze nabrněnské JAMU?

Na tuto otázku je velmi těžké najít odpověď. Nemine měsíc, aby mě někdo nekontaktoval, že by chtěl u nás tento předmět absolvovat nebo si jen zkusit dabovat. Pro mne je důležité, že se to před sedmi lety povedlo a že každočně počet

studentů, kteří by si chtěli tento předmět zapsat, několikanásobně převyšuje možnosti moje i našeho studia. A samozřejmě a hlavně, že mnozí moji student už dnes stojí před mikrofonem v profesionálních studiích!

 

                         

 

                                                                                                                 Sylva Talpová

Podobné

Moc přítomného okamžiku - Kniha o duchovním osvícení
Moc přítomného okamžikuKniha o duchovním osvícení
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
340,0 Kč

Doporučujeme

Předplatné

Předplatné

Staňte se Lumeny
2 490,0 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden

Čtyřhodinový pracovní týden

Nemarněte celé dny v práci, žijte kdekoli a staňte se
Timothy Ferriss
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
500,0 Kč
Edice Lumeni

Edice Lumeni

Akce 2 lístky do SKY boxu na vybrané utkání HC ČSOB Pojišťovna Pardubice
3 990,0 Kč
Business English Meetings

Business English Meetings

Úroveň znalostí A2
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
660,0 Kč