Jak zaujmout hned napoprvé

Jak zaujmout hned napoprvé Hodnocení: 0 z 5 na základě 0 recenzí. 1 1 1 1 1
/
Interpret:

Chip Heath, Dan Heath

Délka:

8h 43min

Kategorie:

Cena mp3:

500,0 Kč - ke stažení

Varianta:

pouze MP3 ke stažení

Chci koupit: ks

Představte si, že máte úžasný nápad, myšlenku nebo jen zprávu, kterou byste chtěli sdělit co největšímu počtu lidí. To určitě není složité. Ale jak to udělat, aby zaujala a upoutala, aby si ji lidé zapamatovali, aby ji šířili dále?

Autoři zábavnou formou a pomocí nepřeberného množství příkladů z praxe dokumentují, jaké náležitosti musí prezentace myšlenky splňovat. V několika částech své celosvětově úspěšné příručky seznamují posluchače s tím, co tvoří jádro informace, jak upoutat pozornost nečekaným zvratem, proč uvádět konkrétní fakta a jména jednotlivců, jak přesvědčit lidi, aby zprávě uvěřili, jak vyvolat emoce a vyprávět příběh, který si každý zapamatuje rozhodně lépe než suchou statistiku, poučku nebo zprávu plnou člověku nicneříkajících pojmů.

Chip Heath, Dan Heath

Chip Heath je profesorem na postgraduální Graduate School of Business při Stanford University. Žije v kalifornském Los Gatos. Dan Heath je vyšším specialistou na Středisku pokročilé sociální pomoci (Center for the Advancement of Social Entrepreneurship, CASE) při Duke University v Durhamu. Dříve byl výzkumným pracovníkem a tvůrcem případových studií na Harvard Business School, dále byl zakladatelem vydavatelství vysokoškolských učebnic Thinkwell. Žije ve měste Raleigh, stát Severní Karolina. Bratři Heathové jsou autory několika bestsellerů a společně píší sloupek pro časopis Fast Company.

Názory a hodnocení posluchačů

Vložení komentáře

Pro zapojení do diskuse se musíte přihlásit.

Doporučujeme

Předplatné

Předplatné

Staňte se Lumeny
2 490,0 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden

Čtyřhodinový pracovní týden

Nemarněte celé dny v práci, žijte kdekoli a staňte se
Timothy Ferriss
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
500,0 Kč
Edice Lumeni

Edice Lumeni

Akce 2 lístky do SKY boxu na vybrané utkání HC ČSOB Pojišťovna Pardubice
3 990,0 Kč
Business English Meetings

Business English Meetings

Úroveň znalostí A2
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
660,0 Kč