Růst při klesajícím trendu

Růst při klesajícím trendu Hodnocení: 0 z 5 na základě 0 recenzí. 1 1 1 1 1
/
Interpret:

Délka:

Kategorie:

Připravujeme, Manažerské

Cena mp3:

0,0 Kč - ke stažení / 0,0 Kč - CD

Varianta:

Momentálně není audiokniha k dispozici.

Připravujeme audioknihu

Geoffrey Colvin

Geoffrey Colvin

 

Geoffrey Colvin is the author of Talent is Overrated: What Really Separates World-Class Performers from Everybody Else , co-author of Angel Customers and Demon Customers , and a Senior Editor at Large for Fortune Magazine.

The thesis of Talent is Overrated is that the greatest achievers succeed through endless "deliberate practice." Colvin characterizes it as "Hitting an eight-iron 300 times with a goal of leaving the ball within 20 feet of the pin 80 percent of the time, continually observing results and making appropriate adjustments, and doing that for hours every day - that's deliberate practice.".[3]

Colvin is the brother of singer/songwriter Shawn Colvin.[5]

Názory a hodnocení posluchačů

Vložení komentáře

Pro zapojení do diskuse se musíte přihlásit.

Rozhovor s Ladislavem Běhůnkem

Co Vás přivedlo k tomu dělat dabéra?

K dabingu mě přivedla v r.1978 v podstatě náhoda. V té době jsem ještě studoval Konzervatoř a Československá televize Brno hledala mladý hlas na roli chlapce v bulharském filmu ,,Děti si hrají".

Tam jsem se s dabingem seznámil. S přibývajícími léty přibývalo příležitostí a dnes, jak jsem již někde uvedl, se studiový mikrofon stal mým úhlavním přítelem. Je zvláštní, že tu první roli v mém prvním filmu si stále pamatuji. Asi je to jako s první láskou. Na tu také nikdy nezapomenete!

Které druhy filmů nejraději dabujete?

Stejně jako kadeřnice nemůže říct jaké vlasy stříhat bude a jaké ne, tak ani já nejsem v pozici, kdy bych mohl jenom lízat smetanu. Každý divák ví, že jsou filmy výborné, dobré a i ty, které kdyby se nenatočily, nikdy by nikomu nechyběly. A přitom v českém znění jsou všechny. Když vychováte mladého býčka, tak také nevyloupnete jenom svíčkovou a zbytek nevyhodíte. Jeden malý rozdíl tu však je. U toho masa máte třídu kvality deklarovanou.

 

Na čem momentálně pracujete?

Musím zaklepat na dřevo, ale je toho dost. Od telenovely přes seriál, celovečerní filmy až k dokumentům. Tituly záměrně neuvádím, protože v době, kdy odpovídám, jsou tyto již vyrobeny a mnohé již odvysílány.

 

Co si myslíte o knize Moc přítomného okamžiku od Eckharta Tolleho?

Moc přítomného okamžiku je...Každému bych tuto knihu doporučil! Ovšem pozor! Po takovém druhu literatury nemůže sáhnout čtenář bez alespoň částečné erudice v této oblasti. Tím nechci nikoho odrazovat. Je to jako s hudbou. K Janáčkovi a Martinů se také musíte dostat přes Smetanu a Dvořáka...

 

Jak se vám tato knížka nahrávala a co Vás nejvíce během natáčení překvapilo?

Vlastní natáčení nemohu v žádném případě označit za lehké. Jedná se totiž o velmi těžký text a od interpreta vyžaduje maximální soustředění. Stačí nepatrná chyba v důrazu na to, či ono slovo ve větě a celá myšlenková stavba se vám sesype. Nesmíte si dovolit, aby se posluchač díky vaší interpretaci v textu ztratil. Zda se to povedlo, to ať posoudí posluchači. Naštěstí jsem v tom nebyl sám a proto bych chtěl touto cestou poděkovat za spolupráci zvukaři Michalu Kočíkovi a hlavně paní režisérce Pavle Horňákové.

 

Co si myslíte o audio knihách?

Vím o docela dost lidech, kteří tuto formu preferují a pochvalují si ji. Abych se přiznal, já patřím spíš k těm konzervativnějším čtenářům a šustění stránek bych nevyměnil ani za čtečku, ani za reproduktory, či sluchátka.

 

Jaká je Vaše nejoblíbenější kniha a autor?

Odpovědět jednoznačně na tuto otázku nelze a ani nechci!

To je jako tvrdit, že nejlepší jídlo na světě je svíčková, nejkrásnější hora na světě je Praděd a když k moři, tak do Chorvatska. Vždyť je přece tolik nádherné literatury! A vybrat favorita bych si nedovolil ani mezi starými Sumery v době, kdy bylo klínové písmo ještě v plenkách.

 

 

Podobné

Inner Game pro manažery - Tajemství vysoké pracovní výkonosti
Inner Game pro manažeryTajemství vysoké pracovní výkonosti
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
500,0 Kč
Edice Lumeni - soubor 9 manažerských audioknih na CD
Edice Lumenisoubor 9 manažerských audioknih na CD
3 990,0 Kč

Doporučujeme

Předplatné

Předplatné

Staňte se Lumeny
2 490,0 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden

Čtyřhodinový pracovní týden

Nemarněte celé dny v práci, žijte kdekoli a staňte se
Timothy Ferriss
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
500,0 Kč
Edice Lumeni

Edice Lumeni

Akce 2 lístky do SKY boxu na vybrané utkání HC ČSOB Pojišťovna Pardubice
3 990,0 Kč
Business English Meetings

Business English Meetings

Úroveň znalostí A2
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
660,0 Kč