Jak prokouknout druhé lidi

Příručka bývalého agenta FBI
Jak prokouknout druhé lidi Hodnocení: 0 z 5 na základě 0 recenzí. 1 1 1 1 1
/
Interpret:

Aleš Zbořil

Délka:

6 h 27 min

Kategorie:

Osobní rozvoj, Manažerské

Cena mp3:

450,0 Kč - ke stažení / 159,0 Kč - CD

Varianta:

CD i MP3 ke stažení

Chci koupit: ks

"Tvrdí, že je to jeho nejlepší nabídka." - Je tomu skutečně tak?    

"Říká, že souhlasí." - Souhlasí doopravdy?  

"Slíbíl, že to už nikdy neudělá." - Ale stejně to zas udělal. 

Chcete se podobným nepříjemným překvapením vyhnout? Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi, jak odhalit jejich názory a myšlenky, dešifrovat pocity a chování, vyhnout se skrytým léčkám a poznat klamné a podvodné jednání. Zjistíte také, jak můžete svou řečí těla ovlivnit to, co si o vás myslí váš šéf, rodina, přátelé i úplně cizí lidé.  

Dozvíte se:

1) proč je obličej nejméně vhodné místo pro zjištění skutečných pocitů člověka. 

2) jaké chování nejspolehlivěji odhalí naši sebedůvěru a skutečné pocity.

3) které jednoduché neverbální projevy okamžitě vzbuzují důvěru. 
 

Joe Navarro

Joe Navarro

 

  • Autor, veřejný mluvčí , bývalý agent FBI a školitel.
  •  Specializuje se  v oblasti neverbální komunikace a řeč těla
  • Je autorem mnoha knih, včetně,co Každé tělo říká, a hlasitěji než slova
  • Píše  pravidelné měsíční sloupce pro různé publikací
  • Dnes Joe je uznáván jako jeden z předních světových orgánů na čtení non-verbální komunikace a je pravidelně dotazován na programy, jako Today Show televize NBC a Fox News, ABC Good Morning America, CBS Early Show, a publikací, jako například The Washington Příspěvek a psychologie dnes

Joe Navarro  se dostal do USA ve věku 8 let se svou rodinou krátce po zátoce invaze prasat na Kubě.  Po získání titul BS v oboru justice Administration, BYU) a následně Master of Arts v mezinárodních vztahů (SRU), Joe Pracoval jako FBI zvláštní agent a dohledu v oblasti kontrarozvědky a behaviorální hodnocení za posledních 25 let.  On je jedním z původních zakládajících členů elitní FBI Behavioral Analysis Program a on také sloužil jako velitel týmu SWAT Pilot a předsednictvo. Od odchodu z FBI, Navarro píše knihy a přednášky sdílet své znalosti o lidském chování.  V současné době je na fakultě mimořádným Saint Leo University  a několikrát přednášel na Harvardu Business School.Od roku 2003 Navarro byl poradcem pro státní orgány a je chlapík s Ústavem pro výzkum mezivládní.

       V roce 2005 se Navarro podílí na World Series of Poker Academy, školení hráči na poker říká, po náhodném setkání s Annie Duke na programu Discovery Channel o detekci lži.  Pokračuje aby vyučovali ve třídách na poker říká pro WSOP Academy a od 2008-2010 byl pravidelným přispěvatelem do Bluff Magazine. Od roku 2009, Navarro byl pravidelným přispěvatelem do časopisu Psychologie Dnes (Spycatcher blog) a napsal: "Každý orgán je Mluvící" jako zvláštní pro Washington Post. 

       Navarro je autorem pěti knih. Co Každé tělo říká, je Navarro nejznámější kniha řeč těla, prodalo přibližně 150.000 výtisků a byla přeložena do 16 jazyků. Jeho poslední kniha,hlasitěji než slova, byl zvolen jako jeden z šesti nejlepších obchodních knih ke čtení pro svou kariéru v roce 2010 digitální sítě Wall Street Journal, ploutví.  Navarro je také autorem lovu teroristů, Advanced dotazování a Přečtěte si 'Em a Reap, stejně jako série krátkých brožur k dispozici jako e-knihy, psaný exkluzivně pro Amazon Kindle.

 

Marvin Karlins

Marvin Karlins
  • profesorem managementu na University of South Florida
  • Narodil se 4. října 1941 v Minneapolis, Minnesota
  • Je autorem 24 knih a více než 200 článků v odborných, akademické a populární časopisy.

 

 Získal bakalářský titul z University of Minnesota odst. Phi Beta Kappa a summa cum laude) a jeho Ph.D. v psychologii zPrincetonské univerzity.  Kromě jeho psaní aktivitách, profesor Karlins byl rozhovor v rádiu a televizních pořadů talk a také sloužil jako mezinárodní konzultant pro velké společnosti, se zaměřením jeho úsilí v oblasti leteckého průmyslu (kde on pracoval s Singapore Airlines na 20 let). Dr. Karlins je v současné době profesor managementu na College of Business na University of South Florida a žije v Riverview na Floridě se svou manželkou a dcerou Edyth, Amber Nicole. On také hrál na World Poker Tour

 

Názory a hodnocení posluchačů

Vložení komentáře

Pro zapojení do diskuse se musíte přihlásit.

Aleš Zbořil

Aleš Zbořil

Po maturitě na brněnském Gymnáziu Slovanské náměstí rok dělal kulisáka v Městském divadle Brno, poté absolvoval herectví na JAMU(1987–1991). Po půlroční stáži na francouzské Ecole Florent působil jako rozhlasový moderátor (Rádio Brno, později rádio Krokodýl) Aleš Zbořil sice absolvoval obor muzikálového herectví na brněnské Janáčkově akademii múzických umění, ale na jevištích jej nepotkáte. Zbořila bude většina znát hlavně díky jeho hlasu, který zní jak z rozhlasového éteru, tak z filmového plátna, neboť se ve světě kinematografie čile pohybuje jako dabingový herec

 

  • V současnosti je nejvíce známý jako moderátor televizníchsoutěží. V anketě TýTý 2004 byl nominovaný na cenu v kategorii moderátor zábavných pořadů. Předtím se již umísťoval na předních místech v kategorii moderátor soutěžních pořadů (6. místo v ročníku 2001, 5. místo v ročnících 2002 a 2003)

    Kromě několika „štěků“ v televizních seriálech (hrál sebe v seriálu Detektiv Martin Tomsa a vesničana v Četnických humoreskách se také věnuje dabingovému herectví (mluví např. Sashu Mitchella v seriálu Dallas a režii, namlouvá televizní a rozhlasové komentáře, je lektorem seminářů komunikace, rétoriky a prezentačních dovedností.

    Moderování:

    • Očko bere
    • Telekvíz (Česká televize Brno)
    • Ypsilon (Česká televize Brno, předchůdce AZ-kvízu pro středoškoláky)
    • Rexeso (Prima TV)
    • AZ-kvíz (Česká televize Brno)

 

Rozhovor s Alešem Zbořilem

Čím jste chtěl být jako malý kluk?

Jako spoustě jiných kluků se i mně líbili kosmonauti a popeláři.

 

Co si myslíte o knize Joe Navarra , Jak prokouknout druhé lidi?

Jako lektor a trenér komunikačních dovedností vím, jak je neverbální komunikace důležitá. I když si to lidé v dnešní příliš racionální době často neuvědomují. Joe Navarro je v tomto oboru kapacita a je velmi poučné se o tajích řeči těla dozvědět tolik podrobností.

 

Jak se vám tato knížka nahrávala a co Vás nejvíce během natáčení překvapilo?

Přes 200 stran textu jsme rozdělili do tří dnů. Celkem to zabralo 14 hodin čtenía překvapilo mě, že po pěti hodinách usilovného čtení písmenka v knize ožívají a vyměňují si místa ve slovech :-)

 

Co si myslíte o audio knihách?

Dosud jsem se domníval, že mohou být prospěšné jen nevidomým, kteří si sami nemohou přečíst vše, co by chtěli. Jsem velice zvědav, kolik posluchačů si audioknihy najdou.

 

Na čem nyní kromě AZ kvízu pracujete?

Jsem neposeda a snažím se mít každý den jiný. Takže kromě AZ kvízu dělám dabing, moderuji nejrůznější akce, připravuji a vedu kurzy komunikace v různých firmách.

   

Slyšela jsem, že jste jako mladý byl na půl roční stáži na francouzské Ecole Florent , co Vás tam zavedlo?

V roce 1990 jsme se se spolužákem z JAMU Mirkem Etzlerem na festivalu v Bratislavě seznámili se studenty a pedagogy pařížské umělecké školy. Ochotně nám nabídli stipendijní pobyt. Po absolutoriu na JAMU však Mirek dostal nabídku do Národního divadla a ještě měl před svatbou. Tak jsem v září 1991 vyrazil do Paříže sám.

    

Jaká je Vaše nejoblíbenější kniha a autor?

Poslední dobou čtu bohužel především odbornou literaturu. Na beletrii nenacházím dostatek času. Ale vždy se rád vrátím ke knihám Leo Rostena „Pan Kaplan má třídu (stále) rád“.

Podobné

Zvládněte stres metodou Inner Game - Jak se vyrovnat s nástrahami života a dosáhnout vnitřní stability
Zvládněte stres metodou Inner GameJak se vyrovnat s nástrahami života a dosáhnout vnitřní stability
,...
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
450,0 Kč
Pravidla úspěchu - Jak se dostat z místa kde jste, tam kde chcete být
Pravidla úspěchuJak se dostat z místa kde jste, tam kde chcete být
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
500,0 Kč
7 návyků skutečně efektivních lidí - Zásady osobního rozvoje, které změní váš život
7 návyků skutečně efektivních lidíZásady osobního rozvoje, které změní váš život
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
550,0 Kč

Doporučujeme

Předplatné

Předplatné

Staňte se Lumeny
2 490,0 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden

Čtyřhodinový pracovní týden

Nemarněte celé dny v práci, žijte kdekoli a staňte se
Timothy Ferriss
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
500,0 Kč
Edice Lumeni

Edice Lumeni

Akce 2 lístky do SKY boxu na vybrané utkání HC ČSOB Pojišťovna Pardubice
3 990,0 Kč
Business English Meetings

Business English Meetings

Úroveň znalostí A2
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
660,0 Kč