Talent nerozhoduje

Talent nerozhoduje Hodnocení: 0 z 5 na základě 0 recenzí. 1 1 1 1 1
/
Interpret:

Délka:

Kategorie:

Připravujeme, Osobní rozvoj

Cena mp3:

0,0 Kč - ke stažení / 0,0 Kč - CD

Varianta:

Momentálně není audiokniha k dispozici.

Připravujeme audioknihu

Geoffrey Colvin

Geoffrey Colvin

 

Geoffrey Colvin is the author of Talent is Overrated: What Really Separates World-Class Performers from Everybody Else , co-author of Angel Customers and Demon Customers , and a Senior Editor at Large for Fortune Magazine.

The thesis of Talent is Overrated is that the greatest achievers succeed through endless "deliberate practice." Colvin characterizes it as "Hitting an eight-iron 300 times with a goal of leaving the ball within 20 feet of the pin 80 percent of the time, continually observing results and making appropriate adjustments, and doing that for hours every day - that's deliberate practice.".[3]

Colvin is the brother of singer/songwriter Shawn Colvin.[5]

Názory a hodnocení posluchačů

Vložení komentáře

Pro zapojení do diskuse se musíte přihlásit.

Rozhovor s Martinem Slámou

 

Rozhovor – Martin Sláma

1.     Čím jste chtěl být jako malý kluk?

Kromě klasických klukovských povolání jako jsou kosmonaut nebo špion, jsem chtěl být také fotbalista, samozřejmě ten nejlepší na světě, což se nějak nepovedlo, tak jsem skončil u herectví.

2.     Co si myslíte o knize S. Coveyho – 7 návyků skutečně efektivních lidí?

Jsou v ní jasně a přehledně zformulované a na příkladech vysvětlené  myšlenky, o kterých asi tušíme, že by to „tak nějak“ mělo být, ale nikdy se nedonutíme si je pojmenovat, natož se podle nich skutečně řídit.

3.     Jak se vám tato knížka nahrávala a co Vás nejvíce během natáčení překvapilo?

Není úplně jednoduché číst nahlas a hlavně pro posluchače významově srozumitelně několik hodin v kuse. Takže jsme si spolu se zvukařem a režisérkou „mákli“, ale výsledek snad stojí za to. Překvapilo mě, jak myšlenky S. Coveyho  můžou fungovat ve velké firmě stejně jako v úzkém  rodinném kruhu.

4.     Co si myslíte o audio knihách?

Sám při dlouhých cestách autem raději poslouchám mluvené slovo než muziku. Ať už audio knihy či rozhlasové hry mnohem víc udrží mou pozornost a když se navíc dozvím něco, co mne obohatí, co lepšího bych si mohl přát.

5.     Co Vás přivedlo k tomu dělat dabéra a co nejraději dabujete?

K dabingu jsem se dostal vzápětí po absolvování JAMU, když jsem nastoupil do angažmá do Mahenova divadla a z dabingového studia České televize si mě pozvali na nějakou malou roli. Od ní jsem se propracovával k větším a větším, až hlavním a seriálovým. Nejraději dabuji to, co se mi samotnému líbí, ale při samotné práci to nerozlišuji. Kvalitu práce nemůže ovlivňovat to, jestli se mi něco líbí nebo ne.

6.     Na čem momentálně pracujete?

Momentálně v divadle Reduta zkouším Kabaret Kafka, v dabingu namlouvám seriál Alisa, o víkendech stále vysílám v Rádiu Krokodýl…a ve chvíli kdy tento rozhovor čtete nejspíš budu dělat něco jiného…tedy aspoň doufám, že budu mít co dělat.

7.     Jaká je Vaše nejoblíbenější kniha a autor?

Nezříkám se žádných knih, od dětských o Harry Potterovi a Eragonovi přes oddechové detektivky od Francise, Browna či Larssona až po Irvinga, Murakamiho, Tourniera…těžké vybrat jednu, každou čtu v jiné situaci a rozpoložení a na každé mě baví něco jiného.

 

 

Doporučujeme

Předplatné

Předplatné

Staňte se Lumeny
2 490,0 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden

Čtyřhodinový pracovní týden

Nemarněte celé dny v práci, žijte kdekoli a staňte se
Timothy Ferriss
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
500,0 Kč
Edice Lumeni

Edice Lumeni

Akce 2 lístky do SKY boxu na vybrané utkání HC ČSOB Pojišťovna Pardubice
3 990,0 Kč
Business English Meetings

Business English Meetings

Úroveň znalostí A2
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
660,0 Kč