Zvládněte stres metodou Inner Game

Jak se vyrovnat s nástrahami života a dosáhnout vnitřní stability
Zvládněte stres metodou Inner Game Hodnocení: 0 z 5 na základě 0 recenzí. 1 1 1 1 1
/
Interpret:

Aleš Zbořil

Délka:

6 h 27 min

Kategorie:

Osobní rozvoj

Cena mp3:

450,0 Kč - ke stažení / 159,0 Kč - CD

Varianta:

CD i MP3 ke stažení

Chci koupit: ks

Lidé jsou často přesvědčeni, že úroveň stresu, jemuž jsou vystaveni, určují vnější okolnosti, že stres je nevyhnutelnou součástí jejich života.  Lékaři obvykle hledají medicínské řešení těchto problémů a ordinují různé terapie. Tyto postupy jsou však nedostačující, protože se nezaměřují na vnitřní příčiny, které stres aktivují.
Společně se svým týmem známý poradce, kouč a tvůrce jedinečného metodologického přístupu k rozvoji osobnosti "Inner Game"  v této audioknize aplikuje principy metody (známé převážně ze sportu) na problematiku stresu.  Představuje způsoby jak iniciovat patřičné změny, které nám pomohou zvládnout stres a vyrovnat se s ním. Ukazuje, jak si můžeme navzdory faktorům vyvolávajícím stres uchovat duševní rovnováhu, a dosáhnout vnitřní stability, která by nám umožnila odolávat v obtížných situacích vnějším i vnitřním tlakům, jež na nás působí.

W. Timothy Gallwey

W. Timothy Gallwey

Známý poradce a kouč, tvůrce jedinečného metodologického přístupu k rozvoji osobních a profesních dovedností, autor řady úspěšných knih o metodě Vnitřní hry (Inner Game)- vede tréninkové programy v mnoha nadnárodních společnostech po celém světě. Jeho mezinárodně proslavený bestseller The Inner Game of Tennis vyšel poprvé již v roce 1974 a přináší průlomové principy a metody učení se, které umožňují dosahovat vynikajících výsledků nejenom ve sportu, ale i ve světě podnikání, výchovy a vzdělávání.

Dr. Edd Hanzelik

Dr. Edd Hanzelik
Připravujeme bližší info.
Děkujeme za pochopení

John Horton

Připravujeme bližší info.
Děkujeme za pochopení

Názory a hodnocení posluchačů

Vložení komentáře

Pro zapojení do diskuse se musíte přihlásit.

Aleš Zbořil

Aleš Zbořil

Po maturitě na brněnském Gymnáziu Slovanské náměstí rok dělal kulisáka v Městském divadle Brno, poté absolvoval herectví na JAMU(1987–1991). Po půlroční stáži na francouzské Ecole Florent působil jako rozhlasový moderátor (Rádio Brno, později rádio Krokodýl) Aleš Zbořil sice absolvoval obor muzikálového herectví na brněnské Janáčkově akademii múzických umění, ale na jevištích jej nepotkáte. Zbořila bude většina znát hlavně díky jeho hlasu, který zní jak z rozhlasového éteru, tak z filmového plátna, neboť se ve světě kinematografie čile pohybuje jako dabingový herec

 

  • V současnosti je nejvíce známý jako moderátor televizníchsoutěží. V anketě TýTý 2004 byl nominovaný na cenu v kategorii moderátor zábavných pořadů. Předtím se již umísťoval na předních místech v kategorii moderátor soutěžních pořadů (6. místo v ročníku 2001, 5. místo v ročnících 2002 a 2003)

    Kromě několika „štěků“ v televizních seriálech (hrál sebe v seriálu Detektiv Martin Tomsa a vesničana v Četnických humoreskách se také věnuje dabingovému herectví (mluví např. Sashu Mitchella v seriálu Dallas a režii, namlouvá televizní a rozhlasové komentáře, je lektorem seminářů komunikace, rétoriky a prezentačních dovedností.

    Moderování:

    • Očko bere
    • Telekvíz (Česká televize Brno)
    • Ypsilon (Česká televize Brno, předchůdce AZ-kvízu pro středoškoláky)
    • Rexeso (Prima TV)
    • AZ-kvíz (Česká televize Brno)

 

Rozhovor s Alešem Zbořilem

Čím jste chtěl být jako malý kluk?

Jako spoustě jiných kluků se i mně líbili kosmonauti a popeláři.

 

Co si myslíte o knize Joe Navarra , Jak prokouknout druhé lidi?

Jako lektor a trenér komunikačních dovedností vím, jak je neverbální komunikace důležitá. I když si to lidé v dnešní příliš racionální době často neuvědomují. Joe Navarro je v tomto oboru kapacita a je velmi poučné se o tajích řeči těla dozvědět tolik podrobností.

 

Jak se vám tato knížka nahrávala a co Vás nejvíce během natáčení překvapilo?

Přes 200 stran textu jsme rozdělili do tří dnů. Celkem to zabralo 14 hodin čtenía překvapilo mě, že po pěti hodinách usilovného čtení písmenka v knize ožívají a vyměňují si místa ve slovech :-)

 

Co si myslíte o audio knihách?

Dosud jsem se domníval, že mohou být prospěšné jen nevidomým, kteří si sami nemohou přečíst vše, co by chtěli. Jsem velice zvědav, kolik posluchačů si audioknihy najdou.

 

Na čem nyní kromě AZ kvízu pracujete?

Jsem neposeda a snažím se mít každý den jiný. Takže kromě AZ kvízu dělám dabing, moderuji nejrůznější akce, připravuji a vedu kurzy komunikace v různých firmách.

   

Slyšela jsem, že jste jako mladý byl na půl roční stáži na francouzské Ecole Florent , co Vás tam zavedlo?

V roce 1990 jsme se se spolužákem z JAMU Mirkem Etzlerem na festivalu v Bratislavě seznámili se studenty a pedagogy pařížské umělecké školy. Ochotně nám nabídli stipendijní pobyt. Po absolutoriu na JAMU však Mirek dostal nabídku do Národního divadla a ještě měl před svatbou. Tak jsem v září 1991 vyrazil do Paříže sám.

    

Jaká je Vaše nejoblíbenější kniha a autor?

Poslední dobou čtu bohužel především odbornou literaturu. Na beletrii nenacházím dostatek času. Ale vždy se rád vrátím ke knihám Leo Rostena „Pan Kaplan má třídu (stále) rád“.

Podobné

Jak prokouknout druhé lidi - Příručka bývalého agenta FBI
Jak prokouknout druhé lidiPříručka bývalého agenta FBI
,...
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
450,0 Kč
Jak dosahovat předvídatelných výsledků v nepředvídatelných časech
,...
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
390,0 Kč
7 návyků skutečně efektivních lidí - Zásady osobního rozvoje, které změní váš život
7 návyků skutečně efektivních lidíZásady osobního rozvoje, které změní váš život
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
550,0 Kč

Doporučujeme

Předplatné

Předplatné

Staňte se Lumeny
2 490,0 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden

Čtyřhodinový pracovní týden

Nemarněte celé dny v práci, žijte kdekoli a staňte se
Timothy Ferriss
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
500,0 Kč
Edice Lumeni

Edice Lumeni

Akce 2 lístky do SKY boxu na vybrané utkání HC ČSOB Pojišťovna Pardubice
3 990,0 Kč
Business English Meetings

Business English Meetings

Úroveň znalostí A2
 
  • Poslechnout ukázku audioknihy ve formátu MP3
660,0 Kč